Ambulancechauffeur
worden bij de RAVU

Functie omschrijving


Heb jij ruime ervaring als beroepsmatig chauffeur? Kan je goed samenwerken en onder druk presteren? Dan zoeken wij jou!

Open sollicitatie

Op dit moment zijn er geen vacatures voor de functie van ambulancechauffeur. Voldoe je aan de eigenschappen en instroomeisen? Stuur ons dan een open sollicitatiebrief.

Wat ga je doen


De ambulancechauffeur vormt een team samen met de ambulanceverpleegkundige. Samen verlenen zij zorg aan patiënten, waarbij de ambulancechauffeur primair verantwoordelijk is voor het vervoer en de ambulanceverpleegkundige begeleidt de patiënt.


De ambulancechauffeur ondersteunt de ambulanceverpleegkundige bij de hulpverlening en verzorgt o.a. de communicatie met de meldkamer ambulancezorg.

''Als ambulancechauffeur ben je de onmisbare ondersteuning van de verpleegkundige''

Functie eisen


  • Diploma MBO-4 niveau
  • EHBO/reanimatiecertificaat
  • Rijbewijs B en C (of C1) is een vereiste
  • Woonachtig in de provincie Utrecht is een pré

Eigenschappen ambulancechauffeur

  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Enthousiast, collegiaal en flexibel
  • Resultaatgericht
  • Stressbestendig en evenwichtig
  • Wil investeren in eigen ontwikkeling en is bereid aanvullende scholing te volgen

Werken bij de RAVU is...

Op dit moment hebben wij geen vacatures voor (aspirant) ambulancechauffeur. Wanneer je aan alle instroomeisen voldoet kun je een open sollicitatie sturen.

Opleidingstraject

Opleidingstraject


Je volgt een opleiding van ongeveer 7 maanden. Een praktijkbegeleider begeleidt je deze hele periode en werkt een gedeelte van de periode boventallig. Na ongeveer 4 maanden volgt een tussentijds assessment. Als deze voldoende wordt afgerond dan mag de ambulancechauffeur zelfstandig werken met incidenteel nog begeleiding van de praktijkbegeleider in combinatie met scholingsdagen. Klik op onderstaande button voor meer informatie over de opleiding.


Honorering

Ambulancechauffeur

Conform de cao ambulancezorg. Afhankelijk van ervaring, in overleg vast te stellen: met als functionele eindrang schaal 7 (max. € 2.886,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week).

Ervaringsverhalen


Maak kennis met ambulancechauffeur Berry de Hart (32 jaar) en ambulanceverpleegkundige Valerie Feddema (30 jaar). Beiden zijn werkzaam bij de RAVU en vormen vaak een team tijdens hun diensten.


Bekijk in dit ervaringsverhaal hoe zij het dagelijke werk ervaren en krijg een 'kijkje in de keuken'.