Werken bij
de RAVU

Ambulance verpleegkundige

Verpleegkundig centralist

Zorgambulance verpleegkundige

Ambulance chauffeur

Medisch hulpverlener

CCU verpleegkundige

Zorgambulance verzorgende

Aspirant ambulance chauffeur

Werken bij de RAVU

De Regionale Ambulance Voorziening Utrecht (RAVU) levert acute zorgverlening en ambulancevervoer in de provincie Utrecht met haar 1,3 miljoen inwoners. Dat doen we elke dag met gepassioneerde en betrokken medewerkers die hun vak verstaan ondersteund met hoogwaardig materiaal.

Vacature: Coördinator ICT

Altijd al in het hart van de acute zorg willen werken en ben je een bevlogen ICT-er? Bij de RAVU komen deze twee werelden samen. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Coördinator ICT.


Op ICT gebied hebben wij een hoog ambitieniveau. Met innovatieve en kwalitatief hoogwaardige technologieën dragen wij proactief bij aan de kwaliteit en patiëntveiligheid van onze ambulancezorg. Hierbij werken wij samen met gerenommeerde partners uit de internationale ICT wereld. Ook zijn wij nauw betrokken bij landelijke ICT-ontwikkelingen. De RAVU is gecertificeerd voor informatiebeveiliging en voor de HKZ Ambulancezorg.


Zoek je een baan in de zorg met veel verantwoordelijkheid en werk je graag zelfstandig? Dan ben je bij de RAVU aan het goede adres. Werken bij de RAVU staat voor patiëntenzorg van hoge kwaliteit in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan patiënten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hier vind je alle informatie over de verschillende functies, doorgroeimogelijkheden en nog veel meer. Kom werken bij de RAVU!

Lees hier meer over:

Maak kennis met je nieuwe collega's

''Het is gewoon een heel dynamisch vak, de ene keer zit je op de bank en twee tellen later sta je ergens in een sloot hulp te verlenen.

Het leuke aan werken bij de RAVU zijn de vele mogelijkheden. Ik heb mij opgewerkt van aspirant-ambulancechauffer tot docent rij-instructeur. Als je maar wilt, dan kan je veel bereiken en zijn er veel mogelijkheden om te groeien tijdens je carrière.'' - Patrick van der Kooij, ambulancechauffeur


Bekijk de 'ervaringsverhalen' van zijn collega's om te zien wat er allemaal mogelijk is in dit vak.


Patrick van der Kooij, ambulancechauffeur

Solist


Maak kennis met Mike Ritzen, 32 jaar en sinds 2011 werkzaam bij de RAVU als ambulanceverpleegkundige. Inmiddels heeft Mike zich gespecialiseerd tot 'soloverpleegkundige', een uitdagende functie omdat je er dan alleen voor staat. Mike vertelt waarom hij dit is gaan doen en hoe hij het werk als solist ervaart.

Officier van Dienst Geneeskundig


Dit is onze collega Michiel Plate, 32 jaar en sinds 2011 werkzaam bij de RAVU. Naast zijn functie als ambulanceverpleegkundige is Michiel ook Officier van Dienst Geneeskundig . Michiel vertelt in dit ervaringsverhaal wat hij heeft moeten doen doen om OvD-G te worden en hoe hij dit beleeft.

Motor verpleegkundige


Maak kennis met Willo Kraak. Hij is bij ons begonnen als ambulance verpleegkundige. Hij zit nu alweer 10 jaar op de motor als motorverpleegkundige. In dit ervaringsverhaal vertelt Willo hoe hij is doorgegroeid naar motorverpleegkundige en en hoe zijn werk eruitziet.

Bezoekadres
Jan van Eijcklaan 6
3723 BC Bilthoven

030 850 1200


www.ravu.nl