Werken bij
de RAVU

Ambulanceverpleegkundige

Zorgambulance

Verpleegkundig centralist

Ambulancechauffeur

Vacature: Docent 1e niveau Aandachtsgebied Meldkameropleidingen

De docent ontwikkelt leerstof, organiseert scholingsactiviteiten en geeft les binnen de landelijke opleiding tot Verpleegkundig Meldkamercentralist en andere externe klanten met een opleidingsvraag op het gebied van telefonische triage.

Zoek je een baan in de zorg met veel verantwoordelijkheid en werk je graag zelfstandig? Dan ben je bij de RAVU aan het goede adres. Werken bij de RAVU staat voor patiëntenzorg van hoge kwaliteit in een dynamische omgeving met een grote diversiteit aan patiënten. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hier vind je alle informatie over de verschillende functies, doorgroeimogelijkheden en nog veel meer. Kom werken bij de RAVU!

Lees hier meer over:

Wat vinden vinden de collega's?

''Het is gewoon een heel dynamisch vak, de ene keer zit je op de bank en twee tellen later sta je ergens in een sloot hulp te verlenen. Het leuke aan werken bij de RAVU zijn de vele mogelijkheden. Ik heb mij opgewerkt van aspirant-ambulancechauffer tot docent rij-instructeur. Als je maar wilt, dan kan je veel bereiken en zijn er veel mogelijkheden om te groeien tijdens je carrière.''


Bekijk de 'ervaringsverhalen' hier onder om te zien wat er allemaal mogelijk is in dit vak.


''Werken bij de RAVU is werken in een dynamische en ambitieuze organisatie.''


Patrick van der Kooij, ambulancechauffeur

Solist


Maak kennis met Mike Ritzen, 32 jaar en sinds 2011 werkzaam bij de RAVU als ambulanceverpleegkundige. Inmiddels heeft Mike zich gespecialiseerd tot 'soloverpleegkundige', een uitdagende functie omdat je er dan alleen voor staat. Mike vertelt waarom hij dit is gaan doen en hoe hij het werk ervaart.

Officier van Dienst Geneeskundig


Dit is onze collega Michiel Plate, 32 jaar en sinds 2011 werkzaam bij de RAVU. Naast zijn functie als ambulanceverpleegkundige is Michiel ook Officier van Dienst Geneeskundig . Michiel vertelt in dit ervaringsverhaal wat hij heeft moeten doen doen om OvD-G te worden en hoe hij dit beleeft.

Motor verpleegkundige


Maak kennis met Willo Kraak. Hij is bij ons begonnen als ambulance verpleegkundige. Hij zit nu alweer 10 jaar op de motor als motorverpleegkundige. In dit ervaringsverhaal vertelt Willo hoe op de motor is belandt en hoe zijn werk eruitziet.

Bezoekadres
Jan van Eijcklaan 6
3723 BC Bilthoven

030 850 1200


www.ravu.nl