Een nieuwe uitdaging:
ambulance verpleegkundige
bij de RAVU!

Zoek je als gespecialiseerd verpleegkundige (plotseling) een nieuwe werkgever? Start in 2019 met een nieuwe uitdaging als ambulanceverpleegkundige. Overstappen naar een andere werkgever is altijd spannend en brengt vaak ook onzekerheid met zich mee. Daarom bieden we aan gespecialiseerd verpleegkundigen na het succesvol afronden van de opleiding tot ambulanceverpleegkundige, bij de Academie voor Ambulancezorg, én bij gebleken geschiktheid de zekerheid van een vast contract. Werk je nu als verpleegkundige op de SEH, IC of als CCU- of Anesthesieverpleegkundige? Bij de RAVU ben je van harte welkom en bieden we je een nieuwe uitdaging.

Zoek je als gespecialiseerd verpleegkundige (plotseling) een nieuwe uitdaging? Sta je stevig in je schoenen, dan bieden we je als ambulanceverpleegkundige een verantwoordelijke baan met veel vrijheid.


Overstappen naar een andere werkgever is spannend en brengt vaak ook onzekerheid met zich mee. Durf je de overstap te maken naar de ambulancezorg, dan bieden we je een contract én een opleiding aan. Na het succesvol afronden van de opleiding bij de Academie voor Ambulancezorg én bij gebleken geschiktheid, bieden we je de zekerheid van een vast contract. Werk je nu als verpleegkundige op de SEH, IC of als CCU- of Anesthesieverpleegkundige? Bij de RAVU ben je van harte welkom!


Wat ga je doen


De ambulanceverpleegkundige heeft in vele korte zorgprocessen de zorg voor patiënten met (combinaties van) traumatologische, niet-traumatologische en/of psychosociale en psychiatrische aandoeningen of klachten.


Je anticipeert op zowel laag- als hoog complexe zorgvragen die zowel acuut of niet acuut kunnen zijn. Hierbij werk je nauw samen met de ambulance chauffeur.

Wat ga je verdienen


Salaris en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ambulancezorg - afhankelijk van ervaring en in overleg vast te stellen.

We bieden je naast een nieuwe werkomgeving:

•Een marktconform salaris;

•Ruimte voor professionele ontwikkeling;

•Prettige collega’s;

•Vergoeding woon- werkverkeer;

•Voldoende parkeerplaatsen bij steunpunten en standplaatsen.

Opleidingstraject tot ambulanceverpleegkundige


Als gespecialiseerd verpleegkundige volg je na indiensttreding bij de RAVU de opleiding tot ambulanceverpleegkundige bij de Academie voor Ambulancezorg. Deze opleiding duurt ongeveer 7 maanden. Het traject bestaat uit zowel lesdagen bij de Academie als werken in de praktijk (onder begeleiding) op de ambulance.


Het opleidingstraject wordt afgesloten met een praktijkassessment. Na een positieve beoordeling vanuit de Academie en de RAVU, word je competent bevonden en wordt je ingezet als zelfstandig ambulanceverpleegkundige.

Functie eisen


  • Diploma Verpleegkundige HBO of MBO niveau 4 (of A-Verpleegkundige) aangevuld met relevante specialisatie IC-, SEH-, of Anesthesie-verpleegkundige (vereiste)
  • HBO werk- en denkniveau
  • Geldige BIG-registratie
  • Ervaring als gespecialiseerd verpleegkundige is een pré
  • In bezit van diploma initiële opleiding tot ambulanceverpleegkundige (SOSA) is een pré

Eigenschappen


  • Je kunt snel en adequaat handelen in complexe situaties
  • Enthousiast, collegiaal en flexibel
  • Stressbestendig en evenwichtig
  • Sociaal vaardig
  • Wil investeren in eigen ontwikkeling en is bereid aanvullende scholing te volgen.

Werken bij de RAVU in de provincie Utrecht is...

Heb je interesse in de functie van ambulanceverpleegkundige en ben je benieuwd hoe een dag op de ambulance er uit ziet? Voldoe je aan de instroomeisen? Dan nodigen we je uit om een dag stage te lopen en mee te rijden in de ambulance. Interesse in een kennismaking? Stuur een e-mail met je contactgegevens en CV naar: sollicitatie@ravu.nl

Salaris

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ambulancezorg. Afhankelijk van ervaring, in overleg vast te stellen: met als aanlooprang schaal 8 en functionele eindrang schaal 9 (max. € 3.691,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week excl. ORT).

Solliciteer naar de functie van ambulanceverpleegkundige


Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature voor ambulanceverpleegkundige bij de RAVU? Reageer dan nu en stuur meteen je CV en een sollicitatiebrief in PDF naar sollicitatie@ravu.nl t.a.v. Natasja Meijer, Hoofd P&O.


Een psychologische test en aanstellingskeuring maken onderdeel uit van de selectieprocedure. Indien je nog niet beschikt over een diploma van de initiële opleiding tot Ambulanceverpleegkundige is het eerste jaar een dienstverband van 100% een vereiste. Daarna is het mogelijk het dienstverband eventueel terug te brengen naar minimaal 60%.


Werk je nu als gespecialiseerd verpleegkundige in het ziekenhuis en wil je meer informatie over de functie van ambulanceverpleegkundige? Neem contact op met Annemiek Hesselink (Manager Ambulancezorg) via telefoonnummer 030-8501200.

''Werken als ambulanceverpleegkundige is letterlijk en figuurlijk hollen of stilstaan.''

Ervaringsverhalen

Maak kennis met ambulancechauffeur Berry de Hart (32 jaar) en ambulanceverpleegkundige Valerie Feddema (30 jaar). Beiden zijn werkzaam bij de RAVU en vormen vaak een team tijdens hun diensten.


Bekijk in dit ervaringsverhaal hoe zij het dagelijke werk ervaren en krijg een 'kijkje in de keuken'.


Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature voor ambulanceverpleegkundige bij de RAVU? Reageer dan nu en stuur meteen je CV en een sollicitatiebrief in PDF naar sollicitatie@ravu.nl t.a.v. Natasja Meijer, Hoofd P&O.