Medisch hulpverlener
worden bij de RAVU

Functie omschrijving


Heb je je bachelor Medische Hulpverlener behaald en ambieer je een baan als hulpverlener op de ambulance? Wij bieden je een uitdagend opleidingstraject waarbij je snel aan de slag kunt. Sinds juni 2017 biedt de RAVU de bachelor Medisch Hulpverlener Acute Zorg de mogelijkheid om in te stromen in een leer-werk-traject.

Solliciteer naar de functie van medisch hulpverlener


Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature? Reageer dan nu en stuur meteen je CV en een sollicitatiebrief, in PDF, naar sollicitatie@ravu.nl t.a.v. Natasja Meijer.


Een psychologische test en aanstellingskeuring maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie over dit traject kun je contact opnemen met Esther Boer (Hoofd Ambulancezorg) via telefoonnummer 030-8501200.

Opleidingstraject - wat ga je doen?


Je volgt een traineeship van 9 tot 12 maanden. Een praktijkbegeleider begeleidt je gedurende deze periode en je werkt de hele periode boventallig. Het traject omvat ook diverse scholingsdagen en wordt afgesloten met een assessment op de Academie voor Ambulancezorg.


Na een korte inwerkperiode word je ingezet op het gepland hoogcomplex ambulancevervoer in combinatie met een leer-werk-traject spoedvervoer. Insteek daarbij is dat je het assessment aan de Academie voor Ambulancezorg na afloop van het traject met een positief resultaat afsluit.


Het leer-werk-traject bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte waarbij je ervaring opdoet in het werkveld. Je wordt daarbij begeleid door ambulanceverpleegkundigen die de opleiding tot werkbegeleider hebben gevolgd. Afhankelijk van de vorderingen wordt maatwerk geboden tijdens je opleiding en duurt het leer-werk-traject tussen de 10 en 12 maanden. Daarna ben je in staat zelfstandig het spoed en gepland vervoer binnen de ambulancezorg uit te voeren.

''Werken als medisch hulpverlener is letterlijk en figuurlijk hollen of stilstaan.''

Instroomeisen


Medisch hulpverlener

  • Diploma Bachelor Medische Hulpverlening
  • klinische ervaring is een pré
  • HBO werk- en denkniveau
  • Woonachtig in de provincie Utrecht is een pré

Jouw verantwoordelijkheden & eigenschappen

Als medisch hulpverlener heb je in vaak kort tijdsbestek de zorg voor patiënten met (combinaties van) traumatologische, niet-traumatologische en/of psychosociale en psychiatrische aandoeningen of klachten. Je anticipeert op zowel laag- als hoog complexe zorgvragen die zowel acuut als niet acuut kunnen zijn.


Voor bovenstaande verantwoordelijkheden heb je de volgende eigenschappen nodig:


  • Snel en adequaat kunnen handelen in complexe situaties
  • Enthousiast, collegiaal en flexibel
  • Stressbestendig en evenwichtig
  • Sociaal vaardig
  • Wil investeren in eigen ontwikkeling en is bereid aanvullende scholing te volgen

Werken bij de RAVU is...

Heb je interesse in een van onze openstaande functies en ben je benieuwd hoe een dag op de ambulance of op de meldkamer eruit ziet? Voldoe je aan de instroomeisen? Dan nodigen we je uit om een dag stage te lopen en mee te rijden in de ambulance. Interesse in een kennismaking? Stuur een e-mail met je contactgegevens en CV naar: sollicitatie@ravu.nl

Honorering

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ambulancezorg. Afhankelijk van ervaring, in overleg vast te stellen: met als aanlooprang schaal 8 en functionele eindrang schaal 9 (max. € 3.636,- bruto per maand o.b.v. 36 uur per week excl. ORT).

Ervaringsverhalen

Maak kennis met ambulancechauffeur Berry de Hart (32 jaar) en ambulanceverpleegkundige Valerie Feddema (30 jaar). Beiden zijn werkzaam bij de RAVU en vormen vaak een team tijdens hun diensten.


Bekijk in dit ervaringsverhaal hoe zij het dagelijke werk ervaren en krijg een 'kijkje in de keuken'.


Word jij onze nieuwe collega?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature voor medisch hulpverlener bij de RAVU? Reageer dan nu en stuur meteen je CV en een sollicitatiebrief, in PDF, naar sollicitatie@ravu.nl t.a.v. Natasja Meijer.


Voor meer informatie over dit traject kun je contact opnemen met Esther Boer (Hoofd Ambulancezorg) via telefoonnummer 030-8501200.