vacature 
  
Zorgbemiddelaar tijdelijk verblijf (18 tot 22 uur per week) 
  

Salaris min. € 3.199,00 en max. € 4.540,00 bruto per maand bij fulltime

(36 uur per week, salarisniveau 1 juni 2024)

 
  
  
  
  

 

 

 

   

 

Een soepele tijdelijke verblijfsaanvraag, onder jouw professionele begeleiding.
 

Over jou

Mensgericht, professioneel en alert

Werken binnen zorgcoördinatie vraagt iets van je. Wij zoeken daarom een stressbestendige, communicatief sterke zorgbemiddelaar. Eentje met een dosis zelfvertrouwen. Die erop gericht is de zorgaanvrager te helpen. En een uitdaging niet uit de weg gaat. Met jouw brede ervaring lukt het je om de juiste indicatie te bepalen. Je voelt je thuis in een innovatieve omgeving. Je bent goed in oordeelsvorming en alert. Sociaal vaardig en een teamspeler, dát ook.   

De functie

Kwetsbare mensen helpen aan tijdelijke zorg

Als zorgbemiddelaar werk je vanuit het zorgcoördinatiecentrum (ZCC) Midden-Nederland in Zeist. Je bent de spil tussen huisartsen, seh’s, verloskundigen en VVT’s. Je behandelt aanvragen voor kwetsbare mensen op zoek naar tijdelijke zorg. Je bepaalt de indicatie en welke transfer nodig is. Samen met collega’s van meldkamer ambulancezorg organiseer je het benodigde vervoer. Ook help je, in afstemming met verloskundige, zwangere vrouwen aan een fijne geboorteplek. Jij biedt de oplossing die iemand nodig heeft. Je werkt in een enthousiast en gevarieerd team. Meedenken over jouw functie én verdere uitbouw van zorgcoördinatie, dáár hebben we jou bij nodig. Uitdaging genoeg dus.

Opleiding

In huis

Een aparte opleiding is niet nodig. Je leert op de werkvloer en wordt begeleid door je collega’s.

Over ons

De juiste zorg op de juiste plek

Zorgcoördinatie is niet meer weg te denken. Met een groeiend aantal inwoners en krapte op de arbeidsmarkt, moeten we zorg slimmer organiseren. Daar zetten wij ons elke dag voor in. Met het Zorg Coördinatie Centrum creëren we één centraal loket voor de patiënt. Alle organisaties in de acute zorg zijn hierbij betrokken. Je werkt dus niet alleen met zorgbemiddelaars, maar ook met huisartsen, ambulancemedewerkers, meldkamercentralisten en zorgcoördinatoren.

Veilig, gezond en plezierig werken

Bij het ZCC zit je goed. We vinden het belangrijk dat je veilig, gezond en plezierig werkt. Ook kan je je bij ons ontwikkelen in je functie, met training en opleiding. En natuurlijk kan je rekenen op je collega’s. Zo voel je je zeker in je werk. Doorgroeien naar een volgende functie? Ook daarvoor zijn volop mogelijkheden bij het ZCC. Zo blijft je werk boeiend, uitdagend en leuk.

Functie eisen

Wat breng je mee?

 • Afgeronde verpleegkundige opleiding, bij voorkeur hbo-v

 • Geldige BIG-registratie

 • Aantal jaren werkervaring in de zorg, liefst als transferverpleegkundige of zorgbemiddelaar

 • Je woont in de provincie óf op korte afstand

Wat moet je nog meer weten?

 • Wij nemen graag de juiste mensen op de juiste plek aan. Een capaciteitenonderzoek en assessment kunnen onderdeel zijn van het selectieproces.

 • Je solliciteert via de ravu, maar komt te werken op het Zorg Coördinatie Centrum

 • We werken met onregelmatige diensten (van maandag tot en met zondag)

Meer weten?

Neem contact op met Maran Hamers, teamhoofd, telefoon 030 - 850 1200 of met de afdeling HR via WhatsApp of stuur ons een mail.

Wat bieden wij?

Arbeidsvoorwaarden volgens cao

 • Een functie voor minimaal 18 tot 22 uur per week, waarbij we werken in diensten van 9 uur

 • Onregelmatigheidstoeslag

 • 172 vakantie-uren en 35 PLB-uren

 • 8,33% vakantietoeslag

 • 8,33% eindejaarsuitkering

 • € 0,23 p/km reiskostenvergoeding woon-/werkverkeer (max. 100 km per dag)

 • Bijdrage aanvullende zorgverzekering en sportschoolvergoeding

 • Breed scholingspakket en studiefaciliteitenregeling

 • Collectieve pensioenvoorziening (ABP)

 • Collectieve korting op je verzekering voor gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, je zorgverzekering en diverse andere verzekeringen (zoals inboedel-, reis- en autoverzekering)

We zijn scherp op een gezonde werk-privé-balans. Dus heb je tijd nodig voor jezelf of je gezin, bijvoorbeeld in de vorm van ouderschapsverlof of zorgverlof? We denken graag met je mee.

Wat ga je verdienen?

Dit bespreken we graag in overleg en hangt af van jouw opleiding en ervaring. Je salaris bedraagt minimaal € 3.199,00 en maximaal € 4.540,00 bruto per maand (FWG 50, salarisniveau 1 juni 2024) bij een fulltime dienstverband (36 uur per week). Daarbij komt nog onregelmatigheidstoeslag.